Thursday, November 02, 2006

Seksikaup igasse poodi!?

Eilsest alates müüakse Hollandi pudipadi ja ravimitega kaubitsevas kauplusteketis Dirx suurt valikut sekskaupu. Dirx on teada andnud et igasugustele määretele, dildodele, stimulaatoritele ning massaazhiõlidele tehakse vabaks keskmiselt 4 meetrit poepinda. Need artiklid võtavad poes umbes sama palju ruumi kui homoöpaatilised ravimid või hambaharjad.
Hollandi konservatiivsele perefirmale Dirk van den Broek kuuluv Dirx põhjendab ootamatut otsust klientide sooviga osta seksikaupu tavapoest, mitte 'räpasest' seksbutiigist.

1 comment:

aalvar said...

mnjah - kõlab igati korralik ihuline selgitus... mina ka ei tahaks dildot keldrist osta... täiesti normaalne on ju see, et kassapidaja/kaasostleja/poeg/ema/töökaaslane jne. inimene näeb, kui jämeda, pika, soonilise või sileda, jäiga või pehme dildo ma kassast läbi piiksutamiseks korvi/kärru avalikult panen... ja no kui ma sinna juurde ka pool liitrit juhtivat libestit maasikamaitselise kondoomi või femidoomiga panen, siis on ju tunne sama normaalne nagu ostes kilo kartulit... irw :o) ent lõppeks - ma usun, et iga asi on vaid suhtumise küsimus :oD