Monday, December 04, 2006

Kiirtee ja kiire armastus

Juba mitmendat aastat on Amsterdami lähedal asuva Haarlemmermeeri provintsivalitsuse ning eraettevõtja Rinus Beusenbergi vahel käimas äge võitlus. Beusenberg soovib Schipholi lennujaama lähedale, A4 kiirtee äärde ehitada bordelli City4Love. Maakonnavalitsus ei ole selle plaaniga nõus, hoolimata sellest et Beusenberg antud maatüki omanikuna omab ärihoone ehitamise õigust. Nende sõnul puudub 5-7mln euro suurust investeeringut vajaval äriplaanil struktuur ning tulevik.

Beusenbergi sõnul saab City4Love olema uueks alternatiivseks kohtumispaigaks kiirteerestoranidele. Ehitise 12 tuhat ruutmeetrit peaks sisaldama 300 numbrituba, spetsiaalse klubi swingersitele, restorani ning kaks eraldi sissepääsu. Üks neist mõeldud 'eksklusiivsemale turusegmendile, sissepääsupiletiga paarikümne euro ringis, ning teine, paarieurose sissepääsuga, sõltlastest prostituutide huvilistele. Viimastele pakuks Beusenberg arstiabi, köögi kasutamise ning ööbimisvõimalust, ning võimalust kasutada City4Love aadressi oma postiaadressina.
Bordelli peaks tulema ka darkroom homodele ning pesemisruumid.
Beuseni sõnul ei ole võimatu et samas korraldataks ka näiteks firmade pidusid ning väljasõite: 'Kontoritädid saavad end prostituutideks riietada ning mehed näiteks kupeldajateks. Siia tuleb ka muuseum. See saab olema kohutavalt naljakas.'

No comments: