Thursday, January 25, 2007

Maksed KLM netipiletite eest eraisikule

Kahe viimase nädala jooksul isikliku kogemuse võrra rikkamaks saanuna tahaks hoiatada umbusklikke, kes KLM pileteid netist broneerivad (väljumine Tallinnast). Emailiga saadetavas broneeringukinnituses on makse saajaks nimelt eraisiku nimi. Samas mailis olev pangaarve number Yhispangas on samuti eraisiku oma, seega võib nii mõneski broneerijas tekkida kahtlus andmete õigsuse kohta.

Peale mitmeid päevi kestvaid uuringuid maili ja telefoni teel, mille käigus suutis KLM teeninduskeskus suunata küsijat nii Etioopiasse (Eesti kuulub meil Etioopia alla! jne) kui ka lugematutele nõututele (meie ei tea miskit, ehk xyz teab) või mittetoimivatele numbritele(näiteks KLM Eesti number KLM enda kodulehel), ja vastata mailidele alles >7pv möödudes, on selgus tulnud. Seda tänu KLM Eesti esinduse adekvaatsele reageerimisele.
Mingil kummalisel põhjusel lähevad maksed KLM netibroneeringute eest firmale Global Collect, kes arveldab Eestis eraisiku pangaarvega. Võite südamerahus arve tasuda, piletid tulevad 2pv pärast.

No comments: